Geschiedenis

Ruim 26 jaar geleden is O.T.C. begonnen met het organiseren van het eerste schuurfeest, destijds zijn we begonnen met 21 personen die mee hielpen om het schuurfeest te organiseren. We lapten allemaal 100 gulden om de eerste kosten te dekken. Tijdens het eerste schuurfeest kwamen er al meer dan 500 personen en we konden dus spreken van een geslaagd schuurfeest. De drank was gratis tijdens het eerste schuurfeest, na afloop stond er een melkbus waar een ieder een donatie in kon doen. Na alle kosten te hebben voldaan hielden we nog geld over.....

Het geld wat over bleef hebben we opzij gezet en O.T.C. was geboren.

Na drie jaar in verschillende schuren te hebben gefeest, en het steeds groter wordende aantal bezoekers gingen we op zoek naar een betere locatie.

Die locatie vonden we bij het loonbedrijf van  Frans Buijs. Op die locatie organiseerden we het grootste schuurfeest op Goeree-Overflakkee.

10 jaar lang hebben we gebruik gemaakt van deze locatie, door het overlijden van Frans Buijs en uit respect voor zijn vrouw en familie  zijn we toen verkast naar het strandje in Oude-Tonge waar we  tot nu toe jaarlijks het schuurfeest organiseren.

Na het eerste feest zijn er diverse mensen gestopt en tot het jaar 2010  waren er nog 8 personen die  O.T.C. trouw gebleven waren!

Op dit moment zitten er nog 3 personen in het bestuur vanaf de oprichting van O.T.C.

De laatste 10 jaar zijn we een stichting geworden en houden we diverse keren op een jaar een vergadering om het nieuwe schuurfeest weer goed voor te bereiden en te organiseren..

Trots zijn we op de vele vrijwilligers en Celebration met DJ Jack Waas die al vanaf het eerste feest de muziek naar volle tevredenheid van een ieder verzorgd.

Later meer .......


  Stichting O.T.C. 2011-2019  Realisatie: Websites van der Mey